Trig eleverne til øget forståelse af egen læring og motivation - Ahlgren, Sabrina; Andersen, Mathias (RADAR - Historiedidaktisk tidsskrift, 2017)
De første 5-10 minutter af undervisningen kan have stor betydning for elevernes opfattelse af egen læring og motivation. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan anslaget struktureres. Det viser en ny undersøgelse, der er foretaget i forbindelse med et afsluttende bachelorprojekt på læreruddannelsen.