Når skoler og museer rigtigt arbejder sammen - Steensen, Steen Christian (RADAR - Historiedidaktisk tidsskrift, 2017)
Det nationale projekt "Museet i den åbne skole" - om lærende partnerskaber mellem skoler og museer og med delvis kommunal medvirken - satte et foreløbigt punktum med en konference på Hindsgavl Slot i november 2016. Spørgsmålet er, hvad der nu skal ske.