Vikingetidens ringborge er nu verdensarv - Pietras, Jens (RADAR - Historiedidaktisk tidsskrift, 2024)
I september 2023 blev fem ringborge fra vikingetiden optaget på UNESCOS Verdensarvsliste. Listen omfatter steder, som betragtes som enestående og med universel betydning og som tillægges at være af værdi for hele menneskeheden. Verdensarv er godt undervisningsstof og bør omsættes til undervisning. Her gives et bud!