Brug af nationalromantiske malerier i undervisningen - Isager, René Bank (RADAR - Historiedidaktisk tidsskrift, 2024)
Artiklen handler om, hvordan man som underviser kan arbejde med nationalromantiske malerier, hvor mange af historiefagets centrale kompetenceområder kan blive tilgodeset og styrket. Artiklen henvender sig til historielærere i grundskolen og de videregående uddannelser.