Det antropocæne i historieundervisning og flerperspektiviske fortællinger - Knudsen, Heidi Eskelund (RADAR - Historiedidaktisk tidsskrift, 2024)
Historieskrivning til børn og unge i læremidler til historiefaget har en betydelig vej at gå, hvis den vil hjælpe sin målgruppe med at forstå og agere i det antropocæne. Artiklen viser dette i små konkrete teksteksempler og lægger op til en posthumanistisk diskussion af udformningen af historiske narrativer til undervisning.