Dialogens betydning for hensigtsmæssig brug af læremidler i historieundervisningen - Marie Møller Danielsen, Astrid (RADAR - Historiedidaktisk tidsskrift, 2021)
Artiklen er skrevet på baggrund af projektet Praksisfortolkning af Læremidler (PaL). Projektet har til formål at kortlægge og bidrage til en forståelse af lærere og elevers brug af læremidler. I forbindelse med projektets historiedel er der indsamlet empiri fra seks forskellige skoler i tre regioner i Danmark. Det er empiriske undersøgelser af dialogens betydning for elevernes læremiddelbrug, der er udgangspunktet for denne artikel.