Hvad med indholdet i historieundervisningen? - Poulsen, Jens Aage (RADAR - Historiedidaktisk tidsskrift, 2022)
I denne RADAR-artikel diskuterer Jens Aage Poulsen principper for valg af indhold og tilrettelæggelse af historieundervisning, der kan øge det fremtidsrettede sigte med faget.