20 år efter 11. september er der mere terrorisme end nogensinde før – dog ikke i Vesten - Andersen, Lars Erslev (RADAR - Historiedidaktisk tidsskrift, 2022)
11. september 2021 var det præcis 20 år siden, at to fly smadrede World Trade Center, et fly blev styret ned i det amerikanske forsvarsministerium Pentagon og et fjerde, der var tiltænkt et ukendt mål, styrtede ned på en mark. Verden fulgte vantro med på TV-skærme, næsten 3.000 blev dræbt og krigen mod terror blev indledt af USA umiddelbart efter. Hvordan er det så gået med den ’krig mod terror’, USA indledte sammen med sine alliancepartnere, herunder Danmark?