Fælles mål – nu med større frihed? - Poulsen, Jens Aage (RADAR - Historiedidaktisk tidsskrift, 2018)
I historie såvel som i andre fag er færdigheds- og vidensmålene i forenklede Fælles Mål ikke længere bindende. Hvilke konsekvenser kan det få? Og giver det læreren større frihed? Med afsæt i læreplanens tilblivelse og ændringer diskuterer artiklen de nye udfordringer og muligheder.