Den åbne skoles rammer, didaktik og pædagogik - Hyllested, Trine (RADAR - Historiedidaktisk tidsskrift, 2018)
Det indhold skolen skal have, vil konstant være en politisk kampplads, senest med den nyeste reform i 2014 og bl.a. med signalet om den åbne skole. Den åbne skoles pædagogik og praktiske rammer er fokus for denne aktuelle analyse.