Forenklede Fælles Mål i historie = mere styring? - Poulsen, Jens Aage (RADAR - Historiedidaktisk tidsskrift, 2015)
Forenklede Fælles Mål (FFM) indebærer strammere styring af undervisningens form og indhold i skolefaget historie end Fælles Mål 2009. Det er i hvert fald en af hovedkonklusionerne i EVA’s (Danmarks Evalueringsinstituts) rapport ”Undersøgelse af læreres og forældres forståelse af forenklede Fælles Mål”. Det problematiseres i det følgende.