SOCIAL ANSVARLIGHED – EN FOLKESAG - Clausen, Steen (Psyke & Logos, 2006)
Denne artikel er skrevet af Steen Clausen, der som advokat, konfliktmægler og underviser har arbejdet med mennesker og menneskers fællesskaber i mange år. Han har de seneste 15 år arbejdet med grupper i konflikt og benytter denne artikel til – på denne baggrund – at præsentere grundlaget for Institut for Diapraxis og for 4 centrale modeller, som er skabt ud af praksis. Den røde tråd i arbejdet med konflikter og kriser har altid været at skabe rum og mulighed for, at mennesker tager ansvar – for sig selv og sine sociale relationer.