OMKRING »FYSIKOLOGI«, OG HVAD DERTIL HØRER, TANKER VED EN VIDENSKAB - Heinberg, Claus (Psyke & Logos, 2022)
Hormoner, køn og samfund – videnskaben om fysikologi, er titlen på den bog, af århusprofessoren Helmuth Nyborg, som er anledningen til nedenstående betragtninger. Dansk psykologisk Forlag, 1997, 307 sider, kr. 298,-.