PSYKOLOGIEN I HJERNEÅRET – EN INTRODUKTION - Redaktionen, (Psyke & Logos, 2022)
Dette år er et hjerneår. Nu hvor året næsten er gået, og det med ind imellem næsten hjernelammende trompetfanfarer fra begejstrede hjerneforskere og fra duperede journalister, har Psyke & Logos også meldt sig under fanerne med dette temanummer, der har fået den kun lidt ironiske titel Psykologien i hjerneåret. Man kan så efter behag tilføje et spørgsmålstegn eller et udråbstegn. I alt fald er der sket det, at da den noget tøvende redaktion vågnede op og forsøgte om vi kunne nå at være med, så viste alle de hjerneforskere, som vi henvendte os til – både inden for og uden for psykologien – en meget stor velvilje og interesse. Og selv om redaktionen denne gang har bevæget sig på udebane, synes vi at er der kommet et særdeles vægtigt temanummer ud af det.