Tale til Benny Karpatschof i anledning af hans udnævnelse til æresmedlem af Psyke & Logos redaktion - Bang, Jytte Susanne (Psyke & Logos, 2012)
Talen blev holdt af Jytte Bang på vegne af redaktionen på Psyke & Logos’ konference om ’mindfulness’ den 30. august 2011.