Vi efterlader ingen - Et studie af foreningen Krigsveteraner og pårørendes støtteindsats - Tuborgh, Johnny (Psyke & Logos, 2011)
Denne artikel tager afsæt i en undersøgelse af, hvordan støtteprocesser i en lokalforankret støtteforening kan styrke krigsveteraner med PTSD og/eller andre psykiske vanskeligheder i at opnå øget sundhed. Artiklen omhandler den del af undersøgelsen, der forholder sig til veteranernes identitet og selvopfattelse, samt hvordan disse påvirkes af den offentlige mening og debat. Ligeledes er der i artiklen fokus på foreningens initiativer, og hvilken betydning de har for veteranernes adgang til anden støtte og behandling.