TANKEFORSTYRRELSER OG RORSCHACHTESTEN - Nielsen, Jan (Psyke & Logos, 2004)
Anmeldelse af: James H. Kleiger: Disordered Thinking and the Rorschach. The Analytic Press 1999; 400 sider, ca. 50￡ hos Karnac.