DET ONDE BLØDDYR - Ondskaben oplever en renæssance – men findes den? - Stjernfelt, Frederik (Psyke & Logos, 2003)
Anmeldelser af: Rüdiger Safranski: Das Böse oder Das Drama der Freiheit. Carl Hanser Verlag, 1998 (335 sider). Da. udg. Det onde eller Frihedens drama. Oversat af Christian Bundegaard. Gyldendal, 1999 (283 sider). Lars Fr. H. Svendsen: Ondskabens filosofi. Oversat af Joachim Wrang. Klim, 2002 (223 sider, kr. 245). Richard Bernstein: Radical Evil. A Philosophical Interrogation. Oxford: Polity Press, 2002.