HVEM VED MEST OM TIBETANSK BUDDHISME? - Elsass, Peter (Psyke & Logos, 2002)
Tak for en grundig og fagligt gennemarbejdet reaktion på min artikel. Replikken har mange referencer til kilder, som modbeviser mine påstande. Ofte fremlægges de med citater og tekstnære kommentarer, sådan som det skal gøres, når det er veludført akademisk arbejde. Dermed får de i sig selv en autoritet, som umiddelbart sætter dem tættere til en tibetansk realitet end mine referencer og kommentarer.