DUPLIK TIL PER SØRENSENS KRITIK AF MIN ARTIKEL - Karpatschof, Benny (Psyke & Logos, 2002)
Det er forståeligt, at Per Sørensen føler sig forulempet af min anvendelse af den avisartikel, hvori han indgår som behandler. Efter min opfattelse udsætter man sig imidlertid for kritik, når man henvender sig til offentligheden, ja det er vel dybest set meningen med offentlighed. Nu er det så min tur til at blive udsat for kritik af den, jeg selv har kritiseret, og det er rimeligt nok. Men det er også rimeligt, at jeg svarer på denne kritik.