SELVET SOM RETTETHED - Hem, Lars (Psyke & Logos, 2002)
En anmeldelse af Jan Tønnes Hansen: Selvet som rettethed – en teori om noget af dét, der driver og former menneskeliv. Århus: Forlaget Klim 2001. 331 sider, pris kr. 298.