NÅR DEN FAGLIGE IDENTITET ER NATIONAL. Kulturel identitet set i forhold til Bourdieus begreber felt, kapital og habitus - Jensen, Iben (Psyke & Logos, 2001)
I artiklen undersøges hvorvidt Bourdieus begreber om felt, kapital og habitus kan tænkes sammen med begrebet kulturel identitet med henblik på at forklare hvorfor faglig identitet får så stor indflydelse på professionelle interkulturelle samtaler.