SELVET SELV - Køppe, Simo (Psyke & Logos, 2008)
Med baggrund i en beskrivelse af selvbegrebet og antagelser om forholdet mellem empiri og teori gennemgås fem forskellige eksemplariske empiriske tilgange til spørgsmålet om den meget tidlige grundlæggelse af selvet/psyken – Meltzohff, Trevarthen, Stern og Beebe, Gergely, Rochat. Grænserne mellem empiri og teori/fortolkning diskuteres løbende.