UDVIKLINGSPSYKOPATOLOGI - Væver, Mette; Lunn, Susanne; Harder, Susanne (Psyke & Logos, 2010)
I dette nummer præsenteres den teoretiske synsvinkel, som går under navnet ”Udviklingspsykopatologi”. Formålet er at gøre status over feltets aktuelle udvikling og anvendelse i Danmark. Vi har valgt at tage udgangspunkt i den overordnede og brede definition af udviklingspsykopatologien som det tværfaglige forskningsfelt, der særligt fokuserer på faktorer og processer, som bidrager til eller modvirker udviklingen af psykopatologi.