I FOLKEDRABENES SKYGGER - Lang, Johannes (Psyke & Logos, 2007)
En anmeldelse af Thomas Brudholm og Martin Mennecke (red.): Efter folkedrab: En flerfaglig undervisningsbog København: Dansk Institut for Internationale Studier, 2007. 246 sider.