PERSONLIGHEDENS PRØVERUM mile Durkheim og den religiøse individualismes kollektive psykologi - Bjerre, Jørn (Psyke & Logos, 2007)
Artiklen analyserer, hvordan det aktuelle fænomen religiøs individualisme kan fortolkes på baggrund af Emile Durkheims kollektive psykologi. I den forbindelse fokuseres der på, hvorledes der i forbindelse med personlig udvikling for ledere opbygges et forestillet rum omkring deltagerne, hvor deltagernes individuelle forvaltning af sig selv spejles i bestemte kollektive repræsentationer.