»PÅ FRUGTERNE SKAL I KENDE DET – IKKE PÅ RØDDERNE« Kort om religionspsykologiens historie - la Cour, Peter (Psyke & Logos, 2007)
Artiklen er en kort introduktion til religionspsykologiens historie, opdelt efter område: USA, Europa og Danmark.