DEN HOMOSEKSUELLE MANDS SNARLIGE FORSVINDEN I CYBERSPACE - Felding, Talli Ungar (Psyke & Logos, 2006)
En anmeldelse af: Henning Bech: Kvinder og Mænd. København: Hans Reitzels Forlag, 2005. 386 sider, kr. 385.