COMMUNITY PSYKOLOGI – SOCIAL ANSVARLIGHED OG FORANDRING - Arenas, Julio (Psyke & Logos, 2005)
Anmeldelse af: At fare vild – sammen. Af Peter Berliner, Stephen Hakesberg & Mirjam H. Refby (2005); Fællesskaber – en antologi om community psykologi. Redigeret af Peter Berliner (2004); og Introduktion til Psykologi – teori, anvendelse, praksis. Redigeret af Thomas Koester & Finn Frandsen (2005). Alle udgivet af Frydenlund.