KOMMENTARER OG SPØRGSMÅL TIL PSYKOLOG DENNIS LINDS ARTIKEL - Møllegaard Jepsen, Jens Richardt; Jørgensen, Ole Sylvester (Psyke & Logos, 2005)
Kommentarer og spørgsmål til psykolog Dennis Linds artikel Tilknytningsforskningens bidrag til forståelsen af psykopatologi hos børn i Psyke og Logos, 2003, 24, 686-718