Handling og adfærd - Katzenelson, Boje (Psyke & Logos, 2023)
(Publiceret som såkaldt 'target' artikel i første nummer af Bulletin fra Forum for Antropologisk Psykologi'l, 1996. Der er indarbejdet passager fra mit svar på kommentarer til artiklen i samme nummer)