Subjektets historie - Køppe, Simo (Psyke & Logos, 2023)
Artiklen er en oversigt over forskellige bidrag til beskrivelse af subjektets historiske udvikling i perioden 1500 - 1900. Artiklen er inddelt i ( 1) barndomshistorie, (2) familiehistorie, (3) seksualitet og menneskeproduktion, (4) mentalitet og civilisation. Afsnit (5) udviklingslogik omhandler forskellige opfattelser af udvikling og fungerer som en konkluderende sammenligning af de gennemgåede teoriers grundlag.