Fri og fra det onde - : en replik til Cristian Lima - Karpatschof, Benny (Psyke & Logos, 2023)
Et gensvar til Cristian Lima' s indlæg »Psykologien, massen og de onde handlinger«, hvor min artikel »Det serialiserede individ og den sociale anomi« (Karpatschof. 1992) ses som et af flere forsøg på at normalisere ondskaben.