... Men størst af alt er kærligheden - Poulsen, Stig (Psyke & Logos, 2023)
En anmeldelse af Michael Balint: Grundbristen - terapeutiske aspekter af regression oversat fra engelsk af Klaus Ibsen og Andreas Bonnevie. Hans Reitzels Forlag, 1994. 212 sider. Pris kr. 248.