Angstteoriernes landskab - Katzenelson, Boje (Psyke & Logos, 2023)
Artiklen gennemgår de væsentligste psykologiske og filosofiske teorier om angst. Det drejer sig om klassisk og nyere psykoanalyse, behovteorier, trækteorier, socialpsykologiske teorier, eksistenstænkning, humanistiskpsykologi, kognitiv psykologi, klassisk og nyere indlæringsteori samt angstens psykobiologi.