Hinsides forstanden - Theilgaard, Alice (Psyke & Logos, 2023)
En anmeldelse af Birgitte Diderichsen: Hinsides Forstanden. En psykologisk analyse af forfølgelsesvanviddet. Aarhus Universitetsforlag, 1990. 195 sider. Kr. 158.