Angsttilstande - multikausalitet og terapeutisk mangfoldighed - Rosenberg, Nicole K. (Psyke & Logos, 2023)
Forskning og klinisk praksis i forbindelse med angsttilstande lægger op til en multikausal teori om disse tilstande og til behandling af angstpatienter på flere niveauer: et biologisk, et adfærdsmæssigt og et personlighedsmæssigt/psykodynamisk.En sygehistoriegennemgås med henblik på at illustrere dette og aktuelle danske kritikker af den multikausale og -terapeutiske opfattelse diskuteres.