Epistemologisk refleksivitet - Mammen, Jens (Psyke & Logos, 2023)
En kommentar til Sven Erik Nordenbo's og Benny Karpatschof's indlæg på Psyke & Logos' seminar om refleksivitet den 17. - 18. april 1982