Leksikale genvordigheder - Andkjær Olsen, Ole (Psyke & Logos, 2023)
En anmeldelse af Politikens psykoanalytiske leksikon af Stig Fhanér, oversat fra svensk af Hans Christian Fink. Politikens Forlag, 1991. 224 sider. Pris kr. 249,- indb.