Barns seksuelle udvikling: Individuelle og sosiale aspekter - Langfeldt, Thore (Psyke & Logos, 2023)
Synet på barnets seksualitet må tages op til ny overvejelse. For at kunne udvikle en sund seksualitet er det nødvendigt at erkende, at seksualitet er til stede fra fødslen. Mangel på positiv spejling kan føre til narcissistisk raseri, som finder udtryk i seksuelle voldshandlinger.