Det erotiske og det oprørske - Pál, Lone (Psyke & Logos, 2023)
Frigørelsen af sexualiteten - fra den victorianske tids lange undertrykkelse og usynliggørelse af kønnet fungerede indtil 30'erne i vort århundrede som et progressivt, provokerende projekt, som en »modmagt« - i sammenhæng med tilsvarende rebelske bevægelser som kvindefrigørelse, kulturradikalisme og det politiske venstre. Det problematiseres, hvordan magten har formået at assimilere dette oprør og indarbejde sexualitetens frigørelse i en disciplinerende sundhedspædagogik.