Lacan - Indføring på dansk - Hyldgaard, Kirsten (Psyke & Logos, 2022)
En anmeldelse af Rene Rasmussen: Lacans psykoanalyse. En indføring. Munksgaard/Rosinante, København 1994. 249 sider. Pris kr. 248.