En bog, vi har manglet - Thue Skinhøj, Kirsten (Psyke & Logos, 2022)
Mørch, M.M., Rosenberg, N.K. & Elsass, P.: Kognitive behandlingsformer. Hans Reitzels Forlag. 1995. Pris 298,00 kr. (inkl. appendix).