TRÆK AF DANSK PSYKOLOGIS HISTORIE - Hjørland, Birger (Psyke & Logos, 2022)
Forfatterens interesse i dansk psykologis historie er knyttet sammen med en videnssociologisk interesse for domænestudier, der kan belyse hvordan et fags vidensressourcer kan studeres og formidles. Artiklen beskriver forhold omkring psykologiens geografi og vækst, dens forskellige retninger, og spørgsmål om evaluering af fagets vidensproduktion, herunder ved bibliometriske analyser.