FREUD I SVERIGE - Andkjær Olsen, Ole (Psyke & Logos, 2022)
En anmeldelse af Per Magnus Johansson: Freuds psykoanalys I-II. Disputats. Daidalos 1999; 752 sider, 607 sv. kr. Anmeldelsen er en forkortet og bearbejdet version af oppositionen d. 27. februar 1999 ved Göteborg Universitet.