LIVSERFARINGENS ANATOMI - la Cour, Peter (Psyke & Logos, 2022)
Anmeldelse af Kræft og eksistens - om at leve med kræft af Bo Jacobsen, Stine Dalsgaard Jørgensen og Susanne Eilenberger Jørgensen Dansk psykologisk Forlag, 1998, 320 s. - kr. 248,-