DE EKSISTENTIELLE DIMENSIONER: En anmeldelse af: - Dankert Hjort, Stig (Psyke & Logos, 2022)
Eksistensens psykologi. Af Bo Jacobsen Hans Reitzels Forlag 1998, 238 s., 225 kr. Eksistentielle dimensioner i psykoterapien Af Emmy van Deurzen Hans Reitzels Forlag 1999, 408 s., 375 kr. Eksistentiel Psykoterapi Af Irvin D. Yalom Hans Reitzels Forlag, 560 s., 398 kr. Kierkegaards Psykologi Af Kresten Nordentoft Hans Reitzels Forlag 1995, 522 s., 300 kr.