TERAPEUTER, BEGREBER OG ETIK: Refleksioner over Psyke & Logos, nr. 1, 1998 - Dankert Hjort, Stig (Psyke & Logos, 2022)
Under den sigende titel 'Terapeuten - psykoterapiens svage led' sætter Psyke & Logos via sammenstillingen af en række relevante og læseværdige artikler fokus på terapeuten og dennes rolle i den terapeutiske proces.