FANTASIEN TIL AFMAGTEN - Nørring, Maria (Psyke & Logos, 2022)
En anmeldelse af Kirsten Hyldgaard: Fantasien til afmagten. Syv kapitler om Lacan og filosofien. 240 sider, pris kr. 228. Museum Tusculanum, 1998.