FREUDS BREVE - Andkjær Olsen, Ole (Psyke & Logos, 2022)
Nogle refleksioner udmundende i en anmeldelse af Sigmund Freuds breve i to bind, udvalgt og kommenteret af Christian Braad Thomsen, oversat af Rolf Reitan. Bind I: Kærestebreve og anden korrespondance (295 sider). Bind 2: Breve til den hemmelige komite og anden korrespondance (261 sider). Pris pr. bind kr. 295, for begge bind samlet kr. 495. Forlaget Klim, 1997.